Welke lamp past het best bij u, de Daylight Aura Ring Lamp of de Daylight Gemini?Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit verlichting, die afgesteld kan worden op de verschillende taken/verrichtingen en er ook nog eens prachtig uit ziet, dan zijn zowel onze Aura Ring Lamp als de Gemini uitstekend geschikt.

Maar welke moet u kiezen?

Wij zetten de belangrijkste eigenschappen voor u op een rij, zodat u de lamp kunt kiezen die het best aansluit bij uw behoeften.Daylight Aura Ring Lamp versus Daylight Gemini

Daylight Aura Ring Lamp

Daylight Gemini

Een belangrijk verschil tussen beide lampen is de manier waarop de lampen het licht verspreiden. De LED´s van de Aura Ring Lamp zijn geïnstalleerd rond de buitenrand van de ring, zodat ze een zachter en gelijkmatige gloed verspreiden. Dit is ideaal voor onder meer visagie en gericht camera werk, het is comfortabeler voor zowel uw ogen als voor die van uw client. De telescopische buis van de Aura is volledig verstelbaar in de exacte positie en hoek die u nodig hebt.

De beide LED lampen van de Gemini zijn direct te bedienen met de diffusor, die de intensiteit van de verlichting kan laten toenemen. Dit zorgt voor meer focus en een gelijkmatiger lichtverdeling. Elke lamp kan onafhankelijk bewegen en versteld worden in de positie die nodig is. Dit maakt de Gemini ideaal voor wimpers en wenkbrauwen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om hinderlijk licht in uw ogen. De Gemini zorgt er namelijk voor dat het licht zich richt op uw client, niet op uw ogen.

Volledige lichaamsopnames versus close ups van uw client.

Daylight Aura Ring Lamp

Daylight Gemini

Beide lampen zijn in hoogte verstelbaar. De maximale hoogte van de Gemini is 153 cm, wat deze lamp perfect maakt voor behandelingen aan de stoel of aan het bed. De lage basis kan onopvallend onder de stoel geplaatst worden, zodat het licht zo dicht mogelijk bij de client kan komen.

De Aura Ring Lamp heeft maximale hoogte van 198 cm. Daarom bij uitstek geschikt,  onder meer opnames te maken van de volledige lichaamslengte, voor vlogger en YouTubers.Laat je werk zien, waar je ook bent!

Aura Ring

Gemini

Zowel de Aura Ring Lamp als de Gemini worden geleverd met een handige draagtas met schouderband en een slot aan de achterzijde, welke u kunt vastmaken aan bijvoorbeeld uw rolkoffer. Elke lamp bestaat uit vier onderdelen: de buis met telefoonhouder, stang, grondplaat en adapter.

Het geheel is stabiel en lichtgewicht en de grondplaat van beide lampen is discreet en onopvallend, u hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand erover zal struikelen terwijl u werkt. Elke lamp wordt geleverd met een handige clip voor de kabel, zodat u uw werkplek opgeruimd en netjes kunt houden. De optionele telefoonhouder en ingebouwde USB poort zijn handig om uw mobiele telefoon in te pluggen en op te laden, terwijl u filmt of foto´s maakt van uw werk. (Tip: Een USB kabel voor het opladen van uw telefoon wordt niet meegeleverd, maar u kunt hiervoor uw eigen telefoonoplader gebruiken.)


Hoge kwaliteit verlichting

De Aura en Gemini gebruiken Daylight LED´s die nooit vervangen hoeven te worden, ze gaan gedurende de hele levensduur van het product mee. Beide lampen stralen een puur wit licht uit(6000K) en hebben een hoge kleurweergave-index (CRI), waardoor u overal de exacte kleuren kunt onderscheiden en elk detail kunt zien terwijl u werkt. Zowel de Aura Ring Lamp als de Gemini zijn een prachtige toevoeging aan elke ruimte en we zijn ervan overtuigd dat ze u zullen helpen om uw werk comfortabeler en met meer duidelijkheid/helderheid/scherpheid uit te voeren.Welke lamp is uw favoriet?


Daylight Aura Ring Lamp Specificaties:

· Lichtbron: LED
· Kleurtemperatuur: 6000 ºK
· Lumen: 2.100 lm
· Lux op 30 cm: 4.500
· CRI: 90+
· Energieverbruik: 29W
· In hoogte verstelbaar van 105cm tot 198cm
· LED-levensduur (uur): 50.000
· traploze dimmer
· Hoogte: 198 ~ 104 cm x Breedte: 61 cm x Diepte: 57,5 cm
· Gewicht: 2,6 kg inclusief draagtas
· Kabellengte: 3,5 m


Daylight Gemini Specificaties:

- Kleurtemperatuur 6000 Kelvin
- Lumen 1400
- Lux op 30 cm: 4500
- CRI: 80+
- Energieverbruik: 23 W
- In hoogte verstelbaar van 105cm tot 198cm
- LED-levensduur (uur): 50.000
- 4 staps dimmer
- Gewicht: 2,4 kg Inclusief draagtas
- Kabellengte: 3,5 meter

Onze merken