opc_loader

Beelden uitvergroten met beamers

Beelden uitvergroten met beamers

Het maakt niet zoveel uit of u echt handig bent. Ook voor een beginner is het mogelijk om, met de juiste handleidingen en begeleiding, zelf een beamer te installeren. Het is zogenaamde lowtec. Dit houdt in dat het niet heel technisch is en dat u er dus niet al te veel kennis voor nodig heeft. Uiteraard staan onze klantenservice medewerkers ook paraat om uw vragen over beamers en projectieschermen razendsnel te beantwoorden.

Beamer in huis

U kunt een beetje hulp inroepen maar als u wel het een en ander zelf kunt uitvoeren dan levert dat uiteraard weer een financiële besparing op. Omdat een beamer voor veel particulieren en bedrijven een relatief grote uitgave is, is het besparen op de installatie of accessoires een veelgekozen optie.

Beamers laten installeren

Wij kunnen u ook helpen met de installatie van uw beamer(s). Het moet wel gezegd worden dat dit pas mogelijk is bij grotere projecten zoals scholen en kantoorgebouwen. Hierbij kunnen ook gelijk het geluid van de beamer, speakers en bekabeling op de juiste wijze installeren. Hierbij is het ook van belang dat de videoprojector goed wordt afgestemd en dat de bediening even getest wordt. Dan bent u er zeker van dat u van start kunt met het projecteren van de gewenste beelden. Eventueel is het ook mogelijk om een complete installatie van de beamers te verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden en geef aan wat uw wensen zijn, we komen er ongetwijfeld uit.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.