Sorteer op sort-descending
Handloep - Carson LED 4x
39,95
Handloep - Carson LED 5x
39,95
Handlichtloep - Carson AS-95 2x led verlichting
39,95
Handlichtloep - Carson AS-90 2.5x led verlichting
39,95
Handloep - Carson SG14 130mm 2x
39,95
Handloep - Eschenbach Economic Vergroting 2x - Dioptrie 3.9
Vanaf 69,50
Handloep - Eschenbach Mediplan Ergo
Vanaf 87,00
Handloep - Eschenbach Combi Plus vergroting 2.6x
95,00
Handloep - Eschenbach Combi Plus vergroting 2.8x
119,95
Handloep - Eschenbach Combi Plus vergroting 3.5x
94,00

10 producten

Handloep

Kunt u helaas de letters van uw boek of krant niet meer zo goed lezen? Dan is de handloep voor u een uitkomst. Met een handloep kunt u gemakkelijk de letters en objecten uitvergroten. Op deze manier heeft u geen enkele moeite met het lezen van de krant of uw boek. De handloepen worden gemaakt van erg licht materiaal waardoor het een aangenaam hulpmiddel is. Door de krachtige lens in de handloepen heeft u geen enkele moeite om zelfs de kleinste lettertjes te lezen. De handloep is ook te verkrijgen als handloep met verlichting waardoor u ook in het donker goed zicht heeft.

Voordelen handloepen

Aan het gebruik van handloepen zitten vele voordelen. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

  • Handloepen zijn niet zwaar
    De handloepen zijn van erg licht materiaal geproduceerd. Zo worden de handloepen niet te zwaar in uw hand als u een tijdje met uw hobby of werkzaamheden bezig bent.
  • Verschillende lenzen
    Bij Vergrootglas.com hebben we handloepen in verschillende lenzen. Zo heeft u altijd een handloep waarbij de sterkte/vergroting naar wens is.
  • Stevig omhulsel
    De handloep is, ondanks het lichte materiaal, voorzien van een stevig omhulsel. Hierdoor is de kans op beschadigingen van de lens beperkt en kunt u lang genieten van de uitstekende kwaliteit van de handloep.

Handloep kopen

Een handloep is erg populair als leesloepen voor slechtzienden, maar ook om uw hobby weer te kunnen beoefenen. Het artikel gevonden dat bij u past, bestel deze dan gemakkelijk op Vergrootglas.com. Met een ruim assortiment zit de geschikte handloep voor u hier gegarandeerd tussen. Heeft u echter nog vragen over welk product het beste bij u past, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag bij met deskundig advies.