opc_loader

Veelgestelde vragen over de loep & ons assortiment

Een loep is eigenlijk een verzamelnaam. De handloep wordt vaak ook wel een vergrootglas genoemd. Deze benaming is dus eigenlijk alleen bedoeld voor een enkelvoudige loep met een handvat.
 

vragen loep


Wat is het verschil tussen een dradenteller en een opzetloep?

Een normale opzetloep heeft een vergroting van 3x of 5 x bijvoorbeeld en is geschikt voor het bekijken van letter of foto's. Een dradenteller heeft vaak een sterkere vergroting (10x) en een schaalverdelingen waardoor deze meer geschikt is voor het precisiewerk. 


Welke merken loepen verkopen jullie?

Wij verkopen loepen van het bekende merk Konus en van ons huismerk Benel optics. 


Welke vergroting heb ik nodig?

Dit is erg afhankelijk van de toepassing waarvoor u de loep wilt gebruiken. Bij het lezen is een sterkte van 2x of 3x vaak meer dan voldoende. Voor het bestuderen van edelstenen zult u echter een vergroting van 10x of 20x nodig hebben.
 

Wat is een powerlens?

Een powerlens is een kleine lens die vaak als extra'tje op een loep zit. De powerlens is vaak zeer krachtig met een vergroting van 5x, 10x, of zelfs 20x. 
 

Wat is de beste loep voor lezen?

Voor het lezen zijn er verschillende loepen die u kunt gebruiken. Meestal wordt hier gewoon een handloep voor gebruikt. Als u een langere tijd gaat lezen dan is een leeslineaal wellichting toch handiger. Deze zijn speciaal voor het lezen en bijhouden van regels. Als u echt slechtziend bent maar toch de krant wil lezen dan kan een staande tafelloep uitkomst bieden. 
 

Wat is de beste loep voor borduren?

Voor het borduren wordt doorgaans een omhangloep gebruikt zodat u de handen vrij houdt.
 

Welke loepen zijn geschikt voor een juwelier?

Juweliers maken meestal gebruik van een doubletloep of een tripletloep. Dit zijn kleine loepen met een sterke vergroting. Door het gebruik van meerdere lenzen zijn deze loepen erg precies.


 

Algemene veelgestelde vragen:


Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt te allen tijde contact opnemen door ons een e-mail te sturen via het contactformulier. Uw bericht wordt dan binnen één werkdag beantwoord. Daarnaast zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar.
 

Hoe kan ik betalen?

In onze webshop kunt u op verschillende manieren betalen. de meeste gebruikte methoden zijn Ideal en Paypal. Daarnaast kunt u vooruit betalen via bankoverschrijving. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Mistercash Bancontact. U kunt sinds kort ook achteraf betalen via Afterpay.
 

Krijg ik een factuur van mijn bestelling?

Standaard sturen wij geen factuur mee. Wilt u toch een factuur van uw bestelling? Neem dan even contact op met de klantenservice.
 

Krijg ik korting als zakelijke klant?

Als zakelijke klant krijgt u niet bij voorbaat korting. De korting is afhankelijk van het aantal producten dat u bestelt en het bedrag wat hiermee gepaard gaat.
 

Hoe snel wordt mijn bestelling bezorgd?

Doorgaans worden bestelling met Postnl binnen 48 uur afgeleverd. 
 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dat is helaas (nog) niet mogelijk omdat wij gebruiken maken van een centraal magazijn om kosten te besparen.
 

Kan ik het product eerst thuis bekijken?

Dat is mogelijk. Als u een product koopt en deze uitprobeert dan kunt u het binnen 14 dagen zonder reden retourneren. Let hierbij wel op de retourvoorwaarden. 
 

Wat moet ik doen als ik niks verneem na mijn bestelling?

Als u na 3 werkdagen nog niets heeft vernomen dan kunt u ons het best even bellen. Uw bestelling is dan waarschijnlijk goed doorgekomen.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Tot het moment dat de status van uw bestelling op 'In behandeling' staat kunt u nog annuleren of aanpassen. Daarna gaat de verzending door en kunt u de bestelling niet meer aanpassen.

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Neem even contact op met de klantenservice en u ontvangt een retourformulier. Bekijk de retourpagina voor alle instructies.

Zit er garantie op de producten?

Op alle producten krijgt u 2 jaar garantie. Bekijk ook de garantievoorwaarden.

Bereikbaar

E: contactformulier

T: 0514 - 59 39 12

Bereikbaar

Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Beoordelingen
Gratis verzending

DPD pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.
 

verzending dpd
 

 Gratis verzending!

Binnen Nederland

Betaalgemak

Betalingsmethoden

Twitter